Sørg for at dine planter har hvad de skal bruge inden rejsen

Det er vigtigt at dine planter har hvad de skal bruge, inden du tager afsted på ferie eller rejse ud i verden. For har dine hjemmedyrkede planter ikke de optimale forhold inden du tager afsted, så kan du risikere, at der ikke er meget tilbage når du først vender hjem. Først og fremmest skal du selvfølgelig have de rette frø og du kan finde et kæmpe udvalg af cannabis frø på Sensimilla. Dine frø skal dog også gerne have et sted at vokse sig store og stærke uden forstyrrelser og her er det rette udstyr essentielt. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør på Homegrow, hvor du finder alt hvad du skal bruge, så du er helt sikker på at dine planter har det godt, inden du vælger at drage på ferie en eller flere dage og hvor du sikrer at dine planter kan klare sig uden dit daglige opsyn.

Bed ikke naboen om af vande dine hjemmedyrkede planter

Det er ikke nødvendigt at bede naboen om at skulle vande dine hjemmedyrkede planter hvis du skal på ferie. Dine planter kan nemlig godt klare sig selv, hvis du har det rette udstyr til dem. For selvfølgelig har de brug for vand, men det er muligt at købe automatiske fugtighedsregulerende vandingsanlæg til dit grohus, så du sikrer dig, at dine planter altid har den rette fugtighed som er nødvendig for den rette og mest optimale vækst. Så skal du ikke spørge om hjælp og du vil heller ikke komme til at opleve, at dine planter er tørret ud når du kommer hjem fra din rejse eller ferie, hvad end det blot er få dage eller i en længere periode.

Nogle frø er mere sensitive end andre

Der er nogle frø der er en hel del mere hårdføre end andre. Når du skal vælge cannabis frø til din hjemmedyrkning, så er det derfor ikke kun aktuelt at kigge på de egenskaber der kommer med sig, når de engang er færdige med at vokse og har givet dig de topskud som du ønsker. Du skal også gerne finde nogle cannabisfrø der er hårdføre nok til, at du kan tage en dag eller flere afsted, uden at de kræver dit opsyn og nærvær i forhold til plejen. Nogle planter kan sagtens klare sig flere dage på egen hånd, mens andre er meget sensitive overfor de forhold der er i dit grohus.