7 fantastiske steder hvor du kan se på dyr i Danmark

Danskerne elsker dyr. Bare se hvor mange danskere der ejer en fugl, en hund eller en kat. Vi elsker dyr og det er der en grund til – vi er meget familieorienterede i Danmark og vi betragter ethvert dyr some et familiemedlem. En af de mest populære hunderacer er schæferen, som er en fantastisk alsidig hunderace.

I denne artikel vil vi anbefale 7 steder som du kan tage hen enten alene, med din familie eller med dine venner. Alle 7 steder vil have fokus på, at kunne se og opleve dyr eller natur.

Zoologisk have i København

Et af Danmark mest populære zoologiske haver. Det er et rigtig fint sted – men som kan virke en kende kompakt. Du kan her opleve elefanter, pingviner og giraffer. Zoologisk have i København siger, at de kan vise dig mere end 4.000 forskellige dyr. Senest er der også kommet Pandaer til – det er dog kun på lånt tid, så det anbefales, at man snarest aflægger denne zoo et visit.

Givskud zoo

Måske Danmark største zoologiske have? Hæng os ikke op på det. Men området er enormt. Du kan se løver, pingviner, elefanter, giraffer og alverdens aber. Du vil også kunne se gorillaer i Givskud zoo.

Aalborg zoo

Aalborg zoo er en kompakt zoo, men dog med mulighed for, at se lidt natur også. I Aalborg zoo vil du kunne se mange forskellige dyr. I Aalborg zoo vil du kunne se tigre, elefanter og mange andre eksotiske dyr.

Odense Zoo

Odense zoo er lidt speciel. Det er den eneste zoo som vi kender til i Danmark hvor du kan gå inde ved kænguruerne. Det er en meget speciel oplevelse. De har mange dyr fra mange forskellige lande og er helt sikkert et besøg værd.

Randers regnskov

Randers regnskov er ikke en zoologisk have. Randers regnskov er opbygget således, at det skal imitere en regnskov. Derfor er fugtigheden meget høj, men til gengæld får du en helt anden oplevelse af dyrene. Dyrene vil løbe frit omkring i de store kupler og du vil kunne gå inde ved sommerfuglene.

Ree park

Ree park er en meget stor park ejet af den danske rigmand Karsten Ree. Én ting må man give ham; han har fået lavet sig en ret fantastisk zoo. Du vil kunne se tigre og løver. Du vil også kunne se en masse andre dyr som du ikke kan se i de andre zoologiske haver i Danmark. Derudover tilbyder Ree Park nogle ret interessante ture – eksempelvis med et tog igennem bjørnenes terræn. Meget spændende og anderledes dyrepark.

Jyllands Park Zoo

Jyllands Park Zoo siger, at de nok er Danmarks hyggeligste zoo. Det må være op til den enkelte, at vurdere. Men én ting er sikkert – du går ikke forgæves, hvis du beslutter dig for, at slå turen forbi Jyllands Park Zoo.