Sådan kommer du billigt på festival

Har du også savnet at komme afsted på festival, efter der har været Corona? Det kan være virkelig sjovt at tage på festival sammen med sine venner, og det er en oplevelse, man aldrig kommer til at glemme. Derudover er det meget rart, at man kan holde ferie inden for landets grænser, så man heller ikke skal til at bøvle med fly og rejse. Men selvom festival er en billigere form for ferie, så koster det stadigvæk. I denne artikel kan du få gode råd til, hvordan du kommer billigt på festival.

 

Bestil en festivalpakke, inden du tager afsted

Hvis du gerne vil gøre det nemt, hurtigt og billigt for dig selv, kan en festivalpakke være en ganske fornuftig løsning. I en festivalpakke finder du udstyr, som er nødvendigt at have, når man drager afsted på en festival. Det er f.eks. nødvendigt, at man har et telt, så man har et sted at sove. Det er noget, som du kan få med i en festivalpakke. Derudover medfølger sovepose, lampe, lås til telt og kondomer.

 

Tag sikkert afsted med en festivalpakke

Det er rart at komme billigt afsted på festival, men det er også vigtigt, at sikkerheden er i orden. Her er det f.eks. vigtigt, at du sørger for at bruge kondom, hvis du skal hygge dig lidt med nogen – som der ofte kommer til at ske på en festival. Derudover er det godt at have en lås på sit telt, for ellers dækker din forsikring ikke, hvis der er noget, der bliver stjålet. Det er vigtigt, at du huske at tage et billede af, at du har låst dit telt, så du har beviser for, at du har været ansvarlig.

 

Tag din egen mad med på festival

Det kan være fristende at bruge alle sine penge på alt den lækre mad, man kan få på pladsen til en festival. Men det er også noget af det, der virkelig kan komme til at være dyrt i længden. Du kan virkelig spare mange penge, hvis du sørger for at tage din egen mad med – eller i hvert fald sådan, at du ikke behøves at købe dig til alle dine måltider. Mange vælger f.eks. at tage rugbrød, makrel på dåse, tun på dåse og pesto med. Man skal huske at købe noget, der kan holde sig uden at være på køl. Derfor skal du også huske at købe en pesto, der ikke indeholder ost.