Bryllup og naturferie er en stærk kombination

Hvis du drømmer om et naturinspireret bryllup, eller bare at blive gift i udlandet, så er du ikke alene. Ifølge undersøgelser lavet i 2018 valgte næsten en fjerdedel af alle par, der skulle gifte sig sidste år, et fjerntliggende sted.
Hvis du leder efter noget inspiration, skal du ikke søge længere.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle forskellige destinationer, der ville passe perfekt til et romantisk bryllup eller bryllupsrejse.

Hawaii – den store Ø

Den store ø er (du har måske gættet) den største ø i kæden og tilbyder utroligt mangfoldigt klima. Faktisk kan 11 af verdens 13 klimazoner findes på øen (der er endda sne oven på de højeste bjerge!).
Landskabet varierer dramatisk, når du rejser rundt på øen, så du har dit valg af baggrundsbilleder: Kona-kysten mod vest har et månelignende landskab, mens de nordlige og østlige kyster er våde og super frodige.
Der er masser af ting at tage sig til, fra at udforske regnskovsområdet til at gå til ridning, snorkle eller bare dase på stranden.

Irland

Hvis ordet “eventyr” definerer din idé om et drømme bryllup, så bør i overveje at tage til Irland.
Midt i tågen venter ikke kun din vogn, men også de bølgende bakker, klipper ved havet, mindre badebyer, frodige haver, storslåede slotte og herregårde.
Kombinationen af ​​de symbolske traditioner, det irske folks ægte gæstfrihed og den naturlige skønhed i dette utrolig romantiske land gør det til et utroligt mindeværdigt sted at sige jeres bryllupsed.
Og dramatiske rammer for din gang ned ad kirkens midtergangen florerer fra betagende klipper til kirker i Tudor-stil og den hellige pragt af en borg fra det 15. århundrede. I mellemtiden vil blandingen af ​​kultur, museer, pubber og golf holde gæsterne travlt mellem bryllupsbegivenheder.

Italien – Rom

I den evige by blandes den gamle verdens kultur med en moderne, energisk metropol og historiske seværdigheder for en virkelig unik affære. Med flere kunstneriske monumenter end næsten enhver anden by i verden tilbyder Rom det ultimative bryllupsfoto. Det indeholder lige så mange perfekte kulisser til romantik, som det gør kirker og gamle ruiner – mange er selvfølgelig en og samme – fra et århundrede gammelt brostensbelagt Piazza til et barokt palads eller endda et rustikt slot eller villa lige uden for byen. Derudover har du adgang til noget fantastisk vin, for ikke at nævne et udvalg af autentiske italienske måltider til at servere dine gæster.

Jeg håber nogle af disse destinationer har vækket din interesse, hvis du gerne vil have hjælp til at skrive en fantastisk bryllupstale, der sætter prikken over i’et, så kan du klikke ind her:

www.festtale.dk