Danmark fra sin smukkeste side – 3 steder du skal opleve

Danmark byder på et vælg af flot natur og skønne områder. Her er 3 magiske steder du skal opleve, som du måske ikke har oplevet endnu.

 

1) Møns Klint

Møns Klint er 7 km lang og helt op til utrolige 128 meter høj, og den strækker sig fra Møns Fyr i syd til Liselund Slotspark i nord. Møns klint er Danmarks højeste klint. Oplev den verdenskendte Møns Klint, der byder på mageløs natur. Har du ikke oplevet dette sted, så er det på tide.

 

2) Opalsøen Bornholm

Oplev det smukke Bornholm fra en anden side. Lige ved Hammershus ligger Opalsøen som er et granitbrud. Denne smukke sø er ikke kun seværdig, du har også mulighed for at prøve Danmarks højeste svævebane. Det giver et sus i maven at kaste sig 360 meter ned af en klippeskrænt, på turen ned kan du opleve den smukke natur, som Bornholm er så kendt for.

 

3) Vadehavet Sønder/Vestjylland

Oplev sæler på tæt hold og oplev noget af det smukkeste Danmark har at byde på. Vadehavet blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2009. Den danske del af Vadehavet blev optaget på listen i 2014. Her kan du gå så langt øjet rækker, men hold øje med hvornår tidevandet skifter!