De bedste håndklæder til ferien

Gode håndklæder er et must have i rejsetasken uanset, hvor du skal hen på ferie. Især hvis ferien byder på strandture eller afslapning ved poolen, så er det vigtig at huske håndklædet hjemmefra.

Der er stor forskel på de håndklæder vi bruger, og hvis du skal have det bedste med på ferie, så skal du pakke økologiske bambus håndklæder. Håndklæder lavet i bambus er det nye populære superhåndklæde, som alle vil have med på ferie i år.

Kvalitetshåndklæde med kraftig sugeevne

Bruger du stadig bomuldshåndklæder? Så kan det være, at det er på tide med en udskiftning. Økologiske håndklæder designet i bambusløkke har en usammenlignelig blødhed, som føles helt fantastisk at pakke sig ind i efter en tur i bølgerne. Derudover har økologiske bambus håndklæder en langt højere sugeevne end for eksempel bomuld, hvilket vil sige at du tørrer din krop hurtigere efter badeturen. Bambus absorberer nemlig vand og fugt enormt hurtig og gør, at du på kort tid føler dig tør og varm igen.

Økologiske bambus håndklæder har også en hurtige tørreevne. Det vil sige at håndklædet selv lynhurtig bliver tørt og klar til brug, kort tid efter at du har brugt det. Det er utrolig smart ved poolen eller på stranden, hvor man ofte hopper i vandet flere gange, og har brug for at tørre sig igen og igen.

Pas godt på din hud på ferien

Solrige dage, strandture og saltet vand kan godt komme til at tage hårdt på vores hud, når vi er på ferie. Det er vigtig at passe godt på vores hud på ferien, naturligvis ved at huske solcremen, men også i forhold til, hvilket håndklæde vi bruger.

Vidste du at økologiske bambus håndklæder også er skånsomme over for vores hud? Det silkebløde naturmateriale er både allergivenligt, antibakterielt og fuldstændig fri for skadelige stoffer. De er særligt velegnet til babyer, små børn eller mennesker med særlig følsom hud, da materialet er enormt skånsomt ved kroppen. Derfor kan du passe ekstra godt på din hud den her ferie ved at pakke dig ind i et luksuriøst økologisk håndklæde lavet af bambus.

Tag på ferie med god samvittighed

Er det værd at investere i nye håndklæder til ferien? Hvis du vælger økologiske bambus håndklæder, så er svaret ja! Bambus håndklæder er ikke kun fantastiske til ferien, det kan med garanti blive dit foretrukne badehåndklæde derhjemme. Materialets silkebløde fornemmelse, kombineret med den hurtige tørreevne, gør disse håndklæder til en favorit blandt mange danskere.

Derudover er økologiske håndklæder i bambus produceret miljøvenligt. Bambus er et bæredygtigt og hurtigvoksende materiale, som samtidig absorberer store mængder af Co2. Derfor er det et også et bæredygtig valg, når du investerer i lækre bambushåndklæder til ferien.