Husk at tilbringe tid med hele familien både indenfor og ude i naturen

Det er vigtigt at få nogle gode oplevelser med sine børn, da det er minder, som de vil huske tilbage på fra barndommen. Forældre ved at deres børn hurtigt bliver store, så derfor er det vigtigt, at man får lavet en masse med dem. Det er meget individuelt hvordan forældre prioriterer deres tid med børnene. Det kan være alt fra små aktiviteter til store aktiviteter.

 

Lav noget hyggeligt derhjemme

Oplevelser med børnene behøves ikke altid at koste noget. Du kan f.eks. vælge at I skal være hjemme en hel dag for at lave ting sammen. Lad børnene bestemme en film I kan sætte på, for at slappe af og nyde hinandens selskab. På hjemmesiden bornetv.dk kan du se de mange fordele ved at holde en hjemmebiografdag.

 

Få en oplevelse for livet

Af større aktiviteter vil børnene elske at du og din partner tager dem med ud at rejse. Det er meget individuelt hvad den enkelte familie har råd til. Du og familien kan sagtens blive i Danmark, men opleve andre områder af landet. Mange familier tager f.eks. en tur til Bornholm, hvor det er muligt at lave aktiviteter for hele familien. Danmark har generelt smuk natur, der er værd at opleve. I mange tilfælde behøves du ikke at have planlagt det helt vilde. Det vigtigste for børnene er at I laver noget sammen.