Oplev den smukkeste natur på Sri Lanka

Sri Lanka er kendt for sin smukke natur. Frodige skove med masser af dyreliv og skønne sandstrande med havskildpadder og gode dykkersteder. Om du er til afslappende badeferie eller aktiv ferie med vandsport og trekking, kan du få alle ønsker opfyldt med en rejse Sri Lanka rundt

Til lands og til vands 

Først og fremmest har Sri Lanka et fantastisk landskab med bjerge og store skove. Mulighederne for både trekking og køreture er uendelige, og der er et helt unikt dyreliv, som du kan være heldig at komme helt tæt på. Du kan opleve en række forskellige naturreservater på øen, og de kæmpemæssige te-plantager er også et besøg værd. Med mange historiske byer, er der også rig mulighed for kulturelle oplevelser. Den lækre og eksotiske mad på øen er en oplevelse i sig selv. 

Dernæst er Sri Lanka en yndet surferdestination, og har mange strande med masser af aktion, høje bølger og spændende vandsportsaktiviteter. Det perfekte valg til den aktive ferie. Skal du have mere ro på badeferien, er der også mange destinationer for dig. Du kan snorkle, dase på stranden samt besøge havskildpaddernes ynglesteder og se de nyudklækkede unger. 

På Sri Lanka er der oplevelser for alle, både til lands og til vands.    

Ferie for hele familien

Med alle sine muligheder er Sri Lanka en oplagt destination for den næste familieferie. Hvad enten familien er til luksusferie på femstjernet hotel eller til billigere ferieformer, kan I finde den helt rigtige løsning for jer. Der er altid noget at se og opleve, både for børn og voksne. I kan rejse rundt i bil eller med tog på øen, og opleve historiske byer og både den traditionelle og den mere moderne srilankanske mad og kultur. 

Hvis I har mindre børn med, er der familievenlige strande, hvor man kan lege i sandet og bade. Her kan det også være en god idé at hoppe på en cykel med barnet i cykelstol bagpå, så I rigtig kan komme ud og nyde naturen. 

For teenageren vil vandsportsaktiviteterne med garanti være et hit. Her er aktion for alle pengene og mulighed for at møde surfere fra hele verden. De ældre generationer kan imens fordybe sig i øens spændende og farverige historie, og gå på opdagelse i de spændende madtraditioner. Så tøv ikke med at bestille jeres næste familieferie til Sri Lanka, det er ikke uden grund, at øens kaldes Asiens perle.