Rejs på charterferie i Almeria med hele familien

Derfor skal du selvfølgelig komme afsted på charterferie

Hvad er bedre end at rejse på en dejlig charterferie med familien. Her kan børnene lege rundt på børnevenlige strande, plaske rundt i bølgerne og hygge sig om aftenen i byen. En charterferie er blevet lidt et fy-ord, fordi alt ofte skal være vildere, længere væk og mere unikt. Det hele skal være flottere, vi skal vise de flotteste strande frem på sociale medier og udfordre os selv! Charterferie er en fantastisk rejseform fordi den egentlig er ret simpel. De lækreste hoteller har samlet sig i de lækreste områder. Derfor tiltrækker det også mange besøgende og turister årligt. Man får altså de lækreste omgivelser, de flotteste strande, fede hoteller og byer med mange muligheder på charterdestinationer. Netop derfor bør man rejse på charterferie med sin familie, da det giver mange oplevelser i et område. Det er derfor nemt at have sin børn med, da de lettere kan løbe rundt og hygge sig med nye venner, se på butikker, underholdning og meget andet.

Almeria i Spanien er en fantastisk rejsedestination

Almeria er hovedstad i provinsen Almeria med næsten 200.000 indbyggere. Byen bliver også kaldt Costa de Almería og ligger på Spaniens solkyst. Her finder man alt fra smukke katedraller, rambla og tapasbar til strandpromenade, lækre strande og en flot natur. Byen har virkelig det hele og rigtig mange muligheder. Man kan derfor nyde storbylivet med shopping, lækker spansk tapas og vin. Efterfølgende kan I hygge jer på barer langs promenaden ved den smukke kyst. I kan også vælge at hygge jer på stranden med jeres børn og blot nyde ferien på jeres lækre hotel! Er det ikke nok tilbyder destinationen samtidig en rigtig flot natur, vandring og cykelture i bjergene. Det er virkelig et dejligt område med rigtig mange muligheder med et fantastisk klima. Om sommeren er der omkring 30 grader og det er muligt at rejse til Costa de Almería fra maj – oktober hvis man ønsker at gå i sommerkjole eller shorts.

 

Charterferien er bare en skøn ferie med mange dejlige oplevelser

Som danskere er vi vilde med at rejse på charterferie. Lige siden Simon Spies sendte charterrejsende til Spanien i 50’erne-60’erne er det kun steget. Vi rejser både til Italien, Spanien, Grækenland, Frankrig og mange andre steder ved det smukke Middelhav. Det gør vi fordi vi elsker rejser til destinationer som Almeria hvor alt er muligt. Vi elsker at komme til destinationer hvor vi kan ligge på strandstolen hele dagen og egentlig gerne skal kunne nå alt derfra. Vi vil gerne kunne nå poolen, restauranten, baren, butikken og bølgerne fra den stol. Vi trænger bare til at slappe af, hygge os og være i centrum for vores eget ego. Dertil vil vi gerne have lidt oplevelser, men vigtigst af alt en masse sjov! Derfor skal vi rejse sydpå til lækre omgivelser på en fantastisk charterferie.