Tag hele familien med på bilferie

Hvorfor ikke tage hele familien med på bilferie til sommer?

 

Det er sol og det er det er sommer, så hvad med at turen går rundt i Europa. Det eneste det kræver er at have bilen med – og så viljen! Men hvad kan man opleve på bilferie tænker i måske? Her kommer lidt information omkring det praktiske ved bilferier.

 

Bilferie i Europa

 

På en bilferie, får i en hel del frihed til at gøre, hvad der passer jer. Mulighederne er mange og i har mulighed for at lave nogle pitstop lige når det passer jer. Hele familien kan være med, uden at man skal betale for dyre flybilletter til hver person. I kan tage en masse billeder på vejen og hygge jer enormt meget ved at synge familie sange, quizze og se film på ipaden. Begrænsningerne er meget få.

 

Der er forskellige former af bilferier og man kan både gøre det, at man booker en overnatning på vejen, så man får set en masse forskellige byer og overnatter der. Men man kan også tage på campingferie eller udnytte bilen som transportmiddel til forskellige turistattraktioner. I bestemmer altså selv, hvor længe i vil være væk, hvor meget tid i vil bruge og tempoet for det hele.

 

Mange vælger at tage på bilferie i USA f.eks. hvor man i lufthavnen kan leje en bil og besøge mange steder. Man kan også tage rundt i bil hjemmefra og køre til Europa og rundt.

 

I forholdt til det praktiske, så sørg for at veksle penge hjemmefra så i ikke skal lede efter en automat, hvis i er ude for ikke at kunne bruge jeres dankort og gerne vil undgå diverse gebyrer. Sørg også for ikke at proppe jeres kuffert, for alt efter bilstørrelse, er det ikke det smarteste at have for meget bagage med. Sørg for at have poser med, hvis børnene skulle blive dårlige eller tag på forhånd nogle tabletter mod køresyge, selvfølgelig efter lægens anvisning.

 

Køresyge fås i forskellige grader, hvor nogle slet ikke reagerer på det. Så find ud af, hvad familiens behov er. Husk jeres kamera, for der er mange smukke steder i vil opdage på vejen som i måske vil være ærgerlige over ”bare” er taget med iphone, hvis i skal hjem og have dem med i fotoalbummet. Sørg også for at have en forsikring, hvis nu der skal ske noget på vejen, eller på selve rejsen. Så er det en god idé.

 

Bilferien kan være en fantastisk oplevelse for hele familien – eller et helvede. Forskellen ligger udelukkende i, hvordan den er planlagt, og hvordan den bliver gennemført. Så sørg for at gøre tingene på den rigtige måde – og få den bedste oplevelse.